Orvosos játék

Raktárkészlet: 0 db
Orvosos játék
Orvosos játék
Orvosos játék
Orvosos játék
Orvosos játék
Orvosos játék
Orvosos játék
Orvosos játék
Interaktív orvosi kocsi játék rengeteg kiegészítővel!

A gyerekek természetüknél fogva kíváncsiak a világra, és szeretik utánozni a nagyokat.

Ez az orvosos készlet nem csak egy nagyszerű játék, de a tanulás egyik formája is.

A készlet 17 eszközből áll, amelyeket egy praktikus és könnyű, négykerekű kocsi tesz teljessé.

A sok kiegészítő lehetővé teszi a készlet gyakorlati alkalmazását.

A kocsira szerelt kerekeknek köszönhetően minden gyermek könnyen mozgathatja a játékot.

A készletet a sok kiegészítő teszi igazán változatossá, hisz olyan eszközök kaptak helyet a készletben mint a sztetoszkóp, otoscope, pulzusmérő, lázmérő, fogászati ​​tükör, neurológiai kalapács, fecskendő, olló, fogó, szemcsepp, kézmosó szappan, tál , szike, szemüveg (lencsék nélkül), kis üveg, orvosi azonosító jelvény a név és a fénykép számára, és egy játék kórlap.

A matricázott monitor különböző gombokkal van ellátva, amelyek a műtét során különböző hang és fényhatásokat generálnak. A sztetoszkóp megnyomásakor szívverés hangot ad, és a szív alakú lámpa villog a kijelzőn.

A lázmérő, a pulzusmérő és az orvosi tükör külön fényhatást generál gombnyomásra, ezzel még izgalmasabbá téve a játékot.

A készlethez egy A4 méretű előre bevágott matrica ív is tartozik, melyen rengeteg kisebb-nagyobb matrica található, melyekkel a különböző eszközöket nyílik lehetőség felmatricázni.

A teljes szett egészségre ártalmatlan, biztonságos anyagokból készült. Természetesen CE minősítéssel rendelkezik. A játék használata serkenti a képzeletet, ismerteti a gyerekeket az orvosi szakmával, és felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az egészség, valamint közelebb kerülnek az orvosi fogalmakhoz, így amikor a doktorbácsit esetleg meg kell látogatni, valószínűleg kevesebb félelemmel sétálnak majd be a rendelőbe.

A játék univerzális és alkalmas mind a lányok, mind a fiúk számára. A pulzusmérő, a lázmérő és az fogászati tükör gombelemekkel működnek, melyeket a csomag tartalmaz és a játékokba szerelve érkeznek. Természetesen szükség esetén ezek cserélhetőek. AA monitor 2db AA típusú ceruzaelemmel működik. (nem tartozék)
9 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
DOCTORSTOYS
Webáruház készítés
olcsobbat.hu