Alpina 4 szeletes kenyérpirító

Alpina 4 szeletes kenyérpirító
Alpina 4 szeletes kenyérpirító
Alpina 4 szeletes kenyérpirító
Alpina 4 szeletes kenyérpirító
Alpina 4 szeletes kenyérpirító
Alpina 4 szeletes kenyérpirító
Alpina 4 szeletes kenyérpirító
Alpina 4 szeletes kenyérpirító
Mindig tökéletes pirítós, pont úgy, ahogyan szereted a kenyeredet? Ehhez kell ez az Alpina kenyérpirító! A kenyérpirítóban 4 szelet kenyér elfér, és nem kevesebb, mint 6 barnítási beállítással rendelkezik. Így a kenyér mindig tökéletesen jön ki a kenyérpirítóból. Ezen az egyedülálló opción kívül az Alpina kenyérpirító leolvasztási, újramelegítési és leállítási funkcióval is rendelkezik. 4 szelet kenyér hirtelen sok neked? Nem probléma, a kenyérpirítónak külön kapcsolója van 2 nyíláshoz, így egyszerre 1 vagy 2 szelet kenyeret piríthat.

Az Alpina kenyérpirítóval nem kevesebb, mint 4 nyílást kap 4 szelet kenyér egyidejű pirítására. 4 szelet kenyér sok neked egyszerre? Nem probléma, a kenyérpirítónak külön kapcsolója van 2 nyíláshoz, így egyszerre 1 vagy 2 szelet kenyeret piríthat.

Vannak, akik a kenyerüket extra pirítva szeretik, mások alig, mások pedig mindig a középutat keresik. De ahol a legtöbb kenyérpirítóval szerencsejáték a legjobb eredmény elérése, az Alpina kenyérpirítóval már nem kell emiatt aggódnia. A kenyérpirító 6 barnítási beállítással rendelkezik, amelyeket tetszés szerint állíthat be. Így mindig tökéletesen pirított kenyér lesz. Ha kész a kenyér, automatikusan megkel.

Az Alpina kenyérpirító további hasznos funkciói a kiolvasztás, az újramelegítés és a leállítás funkció. A kiolvasztás funkciónak köszönhetően felmelegítheti azt a kenyeret, amely közvetlenül a fagyasztóból jött, és ezért még mindig fagyott. Túl sokáig volt a pirítós a kenyérpirítóban, és gyorsan fel szeretné melegíteni? Ezután használja a bemelegítés funkciót. Véletlenül rossz pirítási beállítást választott, és a lehető leggyorsabban ki szeretné venni a kenyeret a kenyérpirítóból? Ezután használja a stop funkciót. A LED kijelzők pontosan mutatják, hogy éppen melyik funkció van használatban.

A kenyérpirító alján található kivehető morzsafogó tányérnak köszönhetően megakadályozza, hogy konyhája tele legyen bosszantó zsemlemorzsával. Minden használat után ürítse ki a csepptálcát a rendetlenség elkerülése érdekében.

Műszaki adatai:

Teljesítmény: 220-240V
Frekvencia: 50-60 Hz
Teljesítmény: 1500W
4 szelet kenyérhez
Leolvasztás funkció
Bemelegítő funkció
Stop funkció
Barnulási mutatók
Morzsagyűjtő tányér
LED kijelzők
14 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
871125226997
Tömeg
2,86 kg/db
Webáruház készítés
olcsobbat.hu