6in1 Fa kocka puzzle

-40%
Raktárkészlet: 15 db
6in1 Fa kocka puzzle
6in1 Fa kocka puzzle
6in1 Fa kocka puzzle
6in1 Fa kocka puzzle
6in1 Fa kocka puzzle
6in1 Fa kocka puzzle
Anyag: fa
A szabvány szerint tanúsított: CE, EN 71
Életkori ajánlás: 3 év
Méretek 9 kocka együtt (L / W / H): 10,2 / 10,2 / 3,4 cm
Súlykészlet: 155g
Súly, beleértve a Csomagolás: 178gA gyerekek könnyedén tanulnak, amikor érdekes dolgokat játszanak, a 6 motívumú fa kirakósjátékod az arcára mosolyt csal. Az egyes állati motívumok befejezése elősegíti a motoros készségeket és támogatja a memóriát. Kocka puzzle készletünk 9 nagy, 3,4x3,4 cm-es mérőlapot tartalmaz, amelyek könnyen kezelhetők és összeszerelhetők. A nagy méret miatt a kocka nem veszít olyan gyorsan a gyerekszobában.

A kocka mind a 6 oldalán egy másik állatmotívum egy része látható, ez a következő 6 motívumot tartalmazza: tehén, nyúl, csirke, kutya, juh és csirke.

A rejtvényünkkel ösztönözheti a gyermek motoros és vizuális ingerét, ugyanakkor játékosan tanulhatja meg a formák és illusztrációk felismerésének képességét. Ezzel a játékkal a gyermek türelmet fog gyakorolni és egyre magabiztosabbá válik a különböző motívumok készítésében. Ennek eredményeként a tapasztalt tapasztalatok korai szakaszában pozitív önbecsülés alakul ki. Az építőelemek szándékosan fából készültek, ez megvédi a környezetet és megakadályozza a műanyag termékekben előforduló veszélyes lágyítók ösztönzését. Az élek sima és lekerekítettek, így egyetlen gyermek sem sérülhet meg.
A kirakós játékunk sok alkalomra tökéletes ajándék, amely a gyerekeket élénkíti, és a puzzle-megoldással kis kalandokat tapasztal.

6 MOTIVES - A nagy kocka puzzle 6 különböző motívummal rendelkezik, a kocka 6 oldalának mindegyikének más képe van, ezért újra és újra felfedezhető.


BIZTONSÁG - A kockák teljesen fából készültek, az éleket gondosan csiszolták és lekerekítették. A felhasznált anyag környezetbarát és tartós.


SPECIFIKÁCIÓK - Méretek kocka alakú (L / W / H): 10,2 x 10,2 x 3,4 cm, súlykészlet: 155g.


SZÍNEK - Minden motívum erős és intenzív színei felhívják a gyermek figyelmét, és ösztönzik a megfelelő állati motívumok létrehozását.


BIG CUBES - Kocka puzzle készletünk 9 nagy blokkot tartalmaz, színes motívumokkal, 3,4 x 3,4 cm méretben. A kockák méretük miatt könnyen megfoghatók, és az óvodában ilyen gyorsan nem veszik el.
1 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 190 Ft
Kezdete: 2021.03.17   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
15 db
Cikkszám
6in1_puzzle
Webáruház készítés